Для відновлення енергії. Джерело вітамінів, макро- та мікроелементів, амінокислот, ферментів, фітогормонів, клітковини та інших біологічно активних речовин.
Пророщені зерна злаків — чудове джерело вітамінів і корисних речовин, сприяє поліпшенню обмінних процесів та нормалізації функцій шлунково-кишкового тракту.
Вдале поєднання 4 пророщених злаків забезпечує повноцінний набір цінних поживних речовин і клітковини для раціонального харчування та легкого засвоєння.
Взаємодія нутрієнтів пророщених зерен та їхній позитивний комплексний вплив на організм людини діє за принципом детоксу й живлення клітин.
Пророщені зернах злаків є джерелом енергії, зміцнюють кісткову і м’язову тканини, підвищують стресостійкість нервової та серцево-судинної систем, збільшують детоксикаційну функцію печінки, регулюють моторику кишечника, запобігають розвитку гіпоксії плода у вагітних. Як природний сорбент Пророщені зерна злаків виводять з організму токсичні речовини, радіонукліди, важкі метали, пестициди, надлишковий холестерин.
•НОРМАЛІЗУЄ РОБОТУ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ.
•ВІДНОВЛЮЄ ПРОЦЕСИ ТРАВЛЕННЯ.
ПОПОВНЮЄ ЗАПАСИ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН.
•НОРМАЛІЗУЄ ОБМІННІ ПРОЦЕСИ.
•КОРЕГУЄ ЗАГАЛЬНИЙ ТОНУС ОРГАНІЗМУ.
•ПОКРАЩУЄ ФУНКЦІЇ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ ТА КРОВОНОСНОЇ СИСТЕМ.
ЗНИЖУЄ ВМІСТ ХОЛЕСТЕРИНУ.
•РЕГУЛЮЄ ВАГУ.
•СПРИЯЄ НОРМАЛІЗАЦІЇ РІВНЯ ЦУКРУ В КРОВІ.
Склад:
Подрібнені пророщені зерна вівса, ячменю, пшениці, кукурудзи.
Вітамінний склад:
А, Е, В1, В2, В5, В6, В9, Н, холін, ніацин, РР, С.
Мінеральний склад:
Бор, селен, хром, залізо, ванадій, марганець, цинк, йод, мідь, фтор, калій, кальцій, кремній, магній, фосфор.
Амінокислоти:
Валін, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, треонін, триптофан, фенілаланін, аланін, аргінін, аспарагінова кислота, гістидин, гліцин, глутамінова кислота, пролін, серин, тирозин, цистин.
Ферменти:
Амілаза, протеаза, ліпаза.
Харчова (поживна) цінність / 100 г: білки – 11.1, жири – 1.9, вуглеводи – 62.5.
Енергетична цінність (калорійність) / 100 г: 312 Ккал / 1307 кДж.
Спосіб застосування:
Рекомендовано вживати як джерело бiологiчно активних речовин, амiнокислот, вiтамiнiв, мiкроелементiв i полісахаридiв. Сприяє поліпшенню обмiнних процесiв i нормалiзацiї функцій шлунково-кишкового тракту.
Вживати дорослим
— по 1 столовiй ложцi;
дітям старше 3-х рокiв
— по однiй чайнiй ложцi, додаючи до соку, кефiру, йогурту, кашi тощо.
Курс вживання
- 2 мiсяцi.
ПРОТИПОКАЗАННЯ:
Вік до 3-х років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.